Startpagina

Handdoeken geborduurd


Eindelijk heb ik dan mijn handdoeken voorzien van een borduurpatroon. Ik had deze 8 bad handdoeken al zeker 4 maanden geleden gekocht maar ze bleven maar op een stapel liggen in een slaapkamer.Ik wilde eerst alle 8 borduurpatronen opzoeken die ik daadwerkelijk erop wilde borduren zodat ik niet na elke handdoek borduren eerst een borduurpatroon moest op gaan zoeken voor de volgende handdoek. Ik heb gemerkt dat dat zoveel vertraging brengt met het gevaar dat ik na een paar handdoeken er weer mee stop die dag en het vervolgens weer dagen/weken laat liggen. Nu moet ik zeggen dat ik ze nu ook niet in 1 dag allemaal heb geborduurd, maar dat komt omdat de handdoek met de badkuip erop erg veel steken heeft en veel kleurenwissels van garens. De borduurtijd van dit patroon was alleen al 71 minuten, tel daar dan het wisselen van kleuren garen bij en je bent zo 2 uur verder. Maar dan heb je ook wat! :)


Mooi is ie he?


Deze was dan weer snel geborduurd, en maar in 1 kleur dus geen garenwissel bij deze. Maar dan ook een stuk minder spannend ;) Persoonlijk vind ik deze het minst mooi geworden.


Deze is dan weer wel heel mooi! 


En natuurlijk ook een voor "hem" ;)


Ook een patroon in 1 kleur kan mooi zijn toch?


En nog een :)


De eerste letter van mijn naam 


En die van mijn man ;)

De handdoeken zijn van het merk Walra, erg mooie kwaliteit moet ik zeggen. De kleur is petrol, al lijkt het op de foto's soms dat de ene handdoek lichter is dan de andere maar dat komt denk ik toch dat de foto's op verschillende tijdstippen gemaakt zijn en door de lichtinval dan net iets anders uitkomen. Op de bovenste foto zie je alle 8 bij elkaar, en daar zie je dat ze gewoon allemaal dezelfde kleur hebben. Welk borduurpatroon vinden jullie het mooist?1 opmerking: