Startpagina

Introductie:


Hoi, leuk dat je mijn blog bezoekt. Ik zal me allereerst even voorstellen, mijn naam is Brigitta en ben net 53 jaar geworden. Ik ben al bijna 35 jaar getrouwd met Ronald (57) en wij hebben een zoon (31) een dochter (28), en een kleindochter (7) en die is van mijn dochter. Ik heb al 9 jaar een borduur/naaimachine waarop ik al veel creaties gemaakt heb. Het is een Brother Innovis 4000D, en de D staat voor Disney, er staan namelijk een aantal borduurpatronen standaard in de machine van Disney

Onlangs waren wij in Dordrecht, waar wij ongeveer 25 jaar gewoond hebben. Ik had problemen met het installeren van de ontwerpsoftware PE Design, die ik op een nieuwere laptop wilde zetten, dus gingen we naar de winkel waar ik mijn borduur/naaimachine destijds had gekocht.
Ik kwam er wel vaker in de winkel hoor, maar nu was het toch alweer een jaar of twee geleden, veel te lang dus....ik werd weer aangestoken door het borduurvirus, er hangen en liggen daar altijd leuke voorbeelden in de winkel ;)
Ik realiseerde me dat ik te weinig gebruik maak van de mogelijkheden van mijn machine, het is eigenlijk zo leuk om iets zelf te maken of op te pimpen met een borduurpatroontje.
We keken een beetje rond naar de nieuwste machines in de winkel, raakte aan de praat met de eigenaar
en zijn zoon die de software moest installeren en voor ik het wist hadden we een nieuwe machine besteld ;)

Toen kwam het idee om een blog bij te gaan houden waar ik mijn creaties op kan zetten, leuk om met anderen te delen maar ook voor mezelf een stimulans om meer achter de machine te gaan zitten.
Ook wil ik mezelf voornemen om zelf borduurpatronen te gaan ontwerpen, dit kan dus met het bijgeleverde softwareprogramma. Hier heb ik namelijk bij mijn huidige machine nooit de moeite voor genomen terwijl het me juist heel leuk lijkt.
De machine die ik binnenkort dus geleverd krijg is de Innovis-5, het is weer een naai/borduurmachine.

Dit is ie dan ;) ik hou jullie natuurlijk op de hoogte wanneer hij binnen is!5 opmerkingen:

 1. Hij is toch een stuk groter en breder en mooier vooral de moderne verlichting ziet er beter uit mooie machine
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, je loopt een naaimachine winkel in en je komt er uit met een borduurmachine, zo is het mij ook vergaan. Mijn machines moesten voor onderhoud naar de dealer, ik kwam terug met een borduurmachine, een brother Innovice V3....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O echt? Leuk he? ben ik gelukkig niet de enige die de verleiding niet kon weerstaan :) Heb je er al veel op geborduurd? ;)

   Verwijderen
 3. Het is niet zo dat ie dag en nacht draait, maar zodra ik even tijd heb zit ik wel met computer op schoot of achter de borduurmachine om de dingen uit te zoeken en te ontdekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ja zo herkenbaar! Ik zoek ook heel het internet af, zo leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen