Startpagina

Borduurwereldbeurs a.s. zaterdag 5 april 2014 in Sliedrecht

Een beurs die jaarlijks gehouden wordt in Sliedrecht, ik ga er heen en zal kijken of ik er een verslag met foto's van kan maken


Een gezellige beurs met voor ieder wat wils.

Alles op het gebied van machinaal / computergestuurd borduren
en een divers aanbod om creatief bezig te kunnen zijn, bijvoorbeeld met quilten.

Op basis van de tot nu toe ontvangen inschrijvingen zijn er weer demonstraties van diverse merken hobby- en professionele borduurmachines (o.a. Bernina, Brother, Happy, Husqvarna Viking, Janome, Meistergram, Melco, Pfaff en Ricoma), demonstraties van machineaccessoires, een snijplotter, een punchmachine, applicatietechnieken, software, poppenkleertjes maken, etc.
Ook is er weer een ruim aanbod van materiaal en stofjes voor quilten, verstevigingen, diverse merken garen, scharen, borduurringen, naalden, voetjes, loep- en daglichtlampen, instructiemateriaal, glitterstenen, lingeriemateriaal, vilt, magneetlijm, lectuur, kleding, fournituren, handborduurpakketten, textielverf, teveel om op te noemen.

De beurs blijft aantrekkelijk met diverse, ook nieuwe standhouders die zorgen voor een afwisseling in het aanbod van artikelen op het gebied van machinaal borduren, quiltstoffen en aanverwante zaken. Het accent blijft echter liggen op het machinaal borduren. 
In een van de kleine zaaltjes zal Bernina de Borduursoftware V7 demonsteren en in de andere geeft Wildschut een demonstratie van de nieuwste 6D software van Husqvarna Viking en Pfaff. De plaats van de verschillende ruimten is duidelijk in de gezellige foyer aangegeven. 

De beurs is van 9.30 uur tot 17.00 uur in zalencentrum De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht. Bij en in de directe omgeving van De Lockhorst vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid. Het zalencentrum is uitstekend te bereiken per trein (5 minuten loopafstand). Het gebouw en de beurs zijn goed toegankelijk voor minder validen. In de directe omgeving is helaas geen geldautomaat aanwezig. Bij enkele standhouders kunt u wel pinnen.  
De entreeprijs bedraagt evenals vorig jaar € 6,50. De toegang is gratis voor kinderen onder de 12 jaar en voor een rolstoelbegeleider. Het entreekaartje is genummerd en daarmee tevens een lot voor de verloting van door standhouders beschikbaar gestelde prijzen. De trekking vindt gedurende de dag verschillende keren plaats. De winnende nummers worden bekendgemaakt bij de entree. Gewonnen prijzen die niet tijdens de beurs bij de standhouders worden afgehaald komen te vervallen.  

Het is voor mij weer een aantal jaren geleden dat ik op deze beurs ben geweest maar ik heb er nu erg veel zin in om weer te gaan kijken :)
Ik hoop dat ik foto's mag/kan maken zodat jullie ook mee kunnen kijken binnenkort.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten