Startpagina

Wandkleed Denim stof met opbergzakken versiert met borduursels

Ik kocht bij Kruidvat een kant en klaar opberg-wandkleed van denim stof voor maar €3,50 in de opruiming, hij was nu met 50% korting dus daar kon ik hem niet voor laten liggen natuurlijk. Ze hadden hem ook nog in zwarte en gebroken witte denim maar ik kocht de traditionele kleur ;)
En hoewel hij heel leuk is zo, besloot ik hem toch nog te versieren met wat borduurpatroontjes uit mijn machine


Allereerst vast excuus voor de wat minder kwaliteit van de foto's, door het donkere, slechte weer zijn ze niet allemaal even scherp en ook zijn er gewoon foto's mislukt :(
Dit is ie dan geworden ;) best nog een werk maar zo kon ik gelijk wat patronen uit mijn machine uitproberen, ik heb ze namelijk nog steeds niet allemaal geborduurd.
Hieronder wat close-up foto's van enkele borduurtjes ;)


Natuurlijk kan je naar eigen inzicht de inhoud van de zakken bepalen, ik koos ervoor om wat naaiaccessoires in op te bergen ;) Misschien ook iets voor jou? Ga dan snel naar het Kruidvat want misschien hebben ze deze wandkleden dan nog :)4 opmerkingen:

  1. super leuk geworden vind sommige figuren minder op foto dan in echt dan zin de kleuren nog mooier en sprakelijker

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi en zeker handig zal wel een stuk stof nemen uit mijn collectie daar zal wel iets tussen zitten met zo veel stof dat ik liggen heb en dan misschien zakjes zelf borduren zou dat ook mooi komen of te druk want naai veel maar dat is kleding dat ik maak en borduurmachine heb ik nog maar pas bij aangeschaft

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook nog zoveel stofjes liggen ;) maar dit wandkleed was nu zo veel afgeprijsd dat kon ik natuurlijk niet laten liggen haha. Maar je zou ook zelf zakjes kunnen maken en die eerst borduren, je kan er dan ook een stel ongeborduurd laten, zodat het niet te druk word?

    BeantwoordenVerwijderen