Startpagina

Borduurpatronen op badjas en een keukenschort

Eindelijk heb ik mijn nieuwe badjas voorzien van een borduurpatroon, ik kocht deze badjas een paar weken terug bij de Aldi, hij is van 100% katoen-velours en volgens mij was hij rond de 20 euro, in ieder geval niet duurder dan 25 euro. Ook laat ik nog even de keukenschort zien van onze dochter die zij als Kerstcadeautje kreeg van ons met Kerstmis ;)
Natuurlijk heeft ze nog andere cadeautjes gehad, voor degene die het zich afvraagt. Ik vond dit borduurpatroon al een tijd heel leuk om te zien en een keukenschort is er natuurlijk ideaal voor ;)
Het patroon is een freebee uit de Stich at Home, maar daar moet je dus op geabonneerd zijn wil je deze kunnen downloaden. Ik heb al ongeveer 10 jaar een abonnement dus dat zat wel goed.

Haar naam heb ik ook maar even bovenaan erbij geborduurd :)


De cupcake alleen al nam zo'n uur in beslag voor het borduren, daadwerkelijk dat de machine staat te draaien was 45 minuten, maar natuurlijk komt daar de tijd nog bij van draadkleur verwisselen en inspannen. Maar het was het zeker waard, wat een mooi patroontje ;)


Dit is mijn ongeborduurde badjas, ik heb hem wel eerst gewassen om eventueel krimpen van de stof voor te zijn.


Op de voorkant, aan de linkerkant op borsthoogte mijn Monogramletter, deze letters staan standaard in mijn Brother Innovis V5.


En de achterkant van de badjas ;) Dit is een patroon van Embroidery Libery, het is een Damask English Rose. Het patroon kun je hier vinden.

En nog een close-up foto :)

Ik zit dit artikel in bovenstaande badjas te typen haha. Ik vind het heel mooi geworden! Ik heb ondertussen nog meer borduurpatronen online gekocht, dus ik kan niet wachten om die te gaan borduren ;)
1 opmerking:

  1. Heel mooi gedaan zelf ben ik maar een beginneling dus moet nog veel leren

    BeantwoordenVerwijderen