Startpagina

Cadeautje om te geven bij een geboorte.....


Daar hoef ik nooit lang over na te denken natuurlijk! ;)
Altijd leuk om de naam van de nieuwe wereldburger te borduren, en meestal wordt het ook met veel enthousiasme ontvangen. En af en toe borduur ik ook voor anderen op verzoek, het blijft toch een speciaal cadeau om te geven ;)
Zo was 2 maanden geleden een collega van mijn man zijn werk voor het eerst vader geworden en ik heb toen natuurlijk een paar dingen geborduurd, het is dus niet echt een recente blogpost maar wilde het toch nog aan jullie laten zien, ik had er namelijk toch een paar foto's van gemaakt ;)

Bovenstaande foto was een katoenen tricot vierkante omslagdoek, maar ook heel leuk om als dekentje te gebruiken!
En daar past het mutsje heel goed bij ;)
Ook kocht ik nog 6 witte monddoekjes, 5 stuks heb ik voorzien van een klein borduurpatroon met Disneyfiguren.
De 6e heb ik voorzien van naam en geboortedatum, dit meer als doel dat de ouders het in kunnen lijsten, wat vaak wordt gedaan.

Ik ben dus heel blij dat ik nooit hoef na te denken wat ik moet geven bij een geboorte.
Maar natuurlijk zijn er ook nog genoeg andere items wat ik kan voorzien van een borduurpatroon en leuk is om als cadeau te geven, het hoeft niet perse voor een geboorte te zijn natuurlijk ;)

Wat vinden jullie van dit geboortecadeautje? Wat zou jij graag als cadeau krijgen, en met wat voor borduurpatroon erop?

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg, ik sta wr nog steeds versteld van wat je met zo'n machine kunt. Mat je moet ook jw fantasie gebruiken en dat zit t goed bij jouw ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, Barbara ;) ja je kunt er heel veel mee, meer dan je denkt maar dat ga ik dus vanaf nu allemaal laten zien hier, so stay tuned :)

      Verwijderen